Nijmegen / Arnhem – Bestellen

Lachgas bestellen Nijmegen en/of Arnhem

Het is mogelijk om via ons slagroompatronen (lachgas) te bestellen in Nijmegen en omgeving. Wij komen deze lachgaspatronen gemiddeld binnen 30-40 minuten Bezorgen. De slagroompatronen zijn universeel en geschikt voor de meeste slagroomspuiten. Met slechts een patroon kun je tot wel 0,5liter slagroom verwerken. De patronen zitten in doosjes van 50 stuks en worden voor €25 per doosje gratis* bezorgd.

Ook verkopen wij diverse slagroomspuiten, benodigdheden en talloze andere producten zoals dranken, etenswaren en meer.

Wil je gebruik maken van onze bezorgservice neem dan snel telefonisch contact op via: 06 4922 4922 of plaats je bestelling online via de website.

Bezorgtijden Donderdag t/m Zaterdag van 20:00 tot 06:00.

Wat zijn patronen?

Patronen zijn capsules die gevuld zijn met Distikstofoxide (ook wel n2o of lachgas genoemd). Dit gas wordt gebruikt als drijfgas om de slagroom smaakloos uit de slagroomspuit te drijven, door de hoge druk uit de capsule komt kun je de slagroom makkelijk in gewenste vormen spuiten.
De capsules zijn vaak verkrijgbaar in diverse verpakkingen zoals: 10,20,24 of 50stuks en ook nog van talloze merken o.a: Kayser, Liss, Horeca select , Prochef, Hanos select, Isi, Mosa.
Wij maken alleen gebruik van de 50 stuks en zijn zowel geschikt voor de Horeca als particulier.

Hoe worden ze bezorgd?

Tegenwoordig is het erg populair om gebruikt te maken van de bezorgservice die midden in de nacht de gewenste producten komen thuisbezorgen.
Het gaat als volgt:

1. Je geeft je bestelling door en op welk gewenste adres je de door jou geplaatste order wilt ontvangen.

2. Vervolgens nemen onze bezorgers de gewenste producten mee naar jou bestel-adres.

3. Gemiddeld binnen 30 minuten staan onze bezorgers bij jou voor de deur met jou bestelling.

Ook is het mogelijk om slagroompatronen te combineren met onze andere producten zoals: Bieren, wijnen, etenswaren en overige producten. Klik hier nightmarketnijmegen.nl om een lijst van al onze producten te zien.

Afrekenen is mogelijk met: Cash, Pin, Ideal, Bitcoin of Paypal. Letop! Als je wilt pinnen aan de deur dien je dit telefonisch aan te geven!

Slagroompatronen bestellen
Slagroompatronen koerier (bestellen).